Про сало

Даръя Дацишина
22/11/10
(На мелодію «Червона рута»)
Ти признайся мені,
Чом ти сало сховала?
Я без сала сім днів,
Як мене це дістало!
Може десь у ліску
Під дубочком маленьким
Воно тихо лежить.
Ой, яке ж ти смачненьке!

Приспів.
Сало люблю я,
Тільки сало люблю я,
Лише сало люблю я
Повсякчас, завжди.
Бо його запах –
То найкращі парфуми,
Це найкращі парфуми
Назавжди.

Бачу я тебе в снах
На тарілці красивій.
Рідний смак на вустах,
Як тебе закоптили!
Часником я натру
Скибку чорного хліба.
Не замінять тебе
Ні кальмари, ні риба.