не мовчи!

Бутенко Андрей
помовчи...я все рівно все знаю.
я все рівно здогадуюсь, бачу,
але можеш тягнути все далі
якщо звісно потім пробачиш
коли раптом помітиш в новинах
інше прізвище в особистих даних...
не поводь себе як дитина,
не живи лише в мріях туманних,
не мовчи. не тримай саму себе в собі,
відчуй силу і просто промов
те, що маєш сказати, скажи.
не мовчи.
починай із розмов.

14.02.2011
Львів