Я твоя

Любовь Лаутар
Твої вуста жагучі та палкі,
Духм"яні та солодкі,наче мед.
І не забуть мені ні дотику руки,
Ні поцілунку довгожданну мить.
Та запитать у тебе хочу я-
Чому сумні і невеселі очі?
Невже життя щаслива течія
Твою любов віддала тільки ночі?
Не хочу бачить смуток я,не хочу!
Нехай його потопить течія,
А ти поглянь в мої ласкаво очі
І зрозумєш сам,що я твоя!