SMS-ка

Елена Васильева 5
Шановна панночка ПавЛОВА Анночка!
Моя різдвяна зірочка, моя весняна гілочка,
Моє золоте ґавенятко, моє кохане зернятко!
Про що ти мрієш, донечко?
Про що співаєш, сонечко?
А чи не про кохання та життя,
Любовь и жизнь, about LOVE & LIFE:):):)?

My dear, люба, мила,
Тендітна та вродлива,
Холодна та гаряча дівчино моя!
Як я тебе кохаю! Як я тебе бажаю!
Як я чекаю зустрiчi щодня!
                13.02.2008

На фотоколлаже - великая балерина Анна Павловна (Матвеевна) Павлова