Marina Tsvetaeva - Forgive Me, My Rivers

Виктор Постников
Forgive me, my rivers!
Forgive me, my hills!
Forgive me, my lilies,
Forgive me, my fields!

The mother was hanging a cross on a soldier,
The mother and son had to dissever,
The sobbing infested the derelict lodger:
“Forgive me, my rivers! Forgive me, forever !”

1918/2010











*  *  *
"Простите меня, мои горы!"