Каждый!

Елена Васильева 5
Кожна  МАТИ, кожен  БАТЬКО чи  дитина!
Дійсно, REAL, истинно, реально каждый человек!!!
Кожен  хлопець, кожна дівчина, кожна ЛЮДИНА
МАЮТЬ неотъемлемое  невід'ємне  ПРАВО
Вільно  та  свободно виражати  свої  почуття.
ЛЮДИ  вправі  самостійно  обирати шлях of FREEDOM!!!
                7.04.2008