Отож думай... на укр. яз

Николай Грибков
  Отож  думай...

Закохався,  парубок,
в  красиву  дівчину,
думав  він – “нарешті  я,
знайшов  половину!”
Дарував  завжди  їй  квіти,
різні  подарунки,
а  за  це  він  лише  мав,
міцні – поцілунки.
Одружився,  парубок,
на  оцій  красуні,
був  упевнений - кохає,
 й  не  брав  його  сумнів.
Та  коли,  вже  через  місяць,
почались  пологи,
його  краща,  половина,
показала –  роги:
“Ти,  мій  любий, один  винний,
це  все  через  тебе,
ти  мене  лиш  цілував,
але ж  й  спати,  було  треба!”
Отож  думай  перед  тим,
як  полізти  в  гречку,
бо  дівчата,  зараз  всі,
зовсім  не  овечки!