Я не можу без тебе

Денис Равенсберг
Приспів (2 рази)
Я не можу,я не можу,я не можу
Жити без тебе,я не можу
Я не можу,я не хочу.

куплет 1
Моє сердце завжди,завмирає,
Коли бачить тебе,воно вмирає,
Коли очі твої,дивляться в мої.
Я як квітка у полі,росцвітаю,
Я як птах у гору,взлітаю,
Я як весна,після зими.

Приспів(2 рази)

куплет 2
Я благаю не йди,повернись,
Зупинись,обернись,озірнись,
Ти же бачишь мене,навпіл,наскрізь.
Як повітря ти,як вода,
Без тебе,вмираю я,
Ти як земля,рідненька моя.

Приспів (2 рази)