Немоськину

Елена Васильева 5
Ах! Нашу Анечку якесь жидовноє Життя посмєло БЄСПОКОЇТЬ
і предлагать синов та доньок нарожать!
Його треба нємєдлєнно загноїть
і поглубжей в могілу закопать!
 
Але Життя є штука невмируща,
настирлива, прискіплива, і ось
наша Співачка гавкально-гавкуща
нарешті з пасті випускає кость.
 
Виходить з пастки вільно на свободу,
щоб нашу Піснь пісень співать коханому й народу!
ЖИТТЯ РАДІЄ: ДІТИ НАРОДЯТЬСЯ,
і їхнім сміхом душі возродяться!