Дивовижна легковажна

Серенити Флавия
Вона любила ретро, рок-н-ролл і вінтаж,
Зоряне небо, дихання вітру...
Pin-up girls, рукоділля, легкий макіяж,
Оперу, танці, веселе дозвілля.
Легко входила в серце.
Так само швидко тікала із нього...
Всі казали "Вона дивовижна!"
Вона знов закохалась. І знову не в того...
Що такого? Їй не звикати.
Вона знову сміється в обличчя життю!
"Лише той мене зможе в обійми спіймати,
Кого я сама в своє серце пущу!"