Серпанок ночi, темний шовк...

Серенити Флавия
Серпанок ночі, темний шовк...
Привітний місяць в вишині.
Немає вітру, - зовсім змовк
І зорі десь в небеснім дні...

Злотисте сяйво ліхтарів,
Ажурне плетиво дерев...
Весь світ неначе занімів.
Все спить. Навколо тихо... Час завмер.

Людей немає - трунок ночі
Давно їх змусив спочивать...
В цей час сумні та добрі очі
Пошлють свій погляд в даль літать...

Літать той погляд буде довго -
Усе шукатиме тебе...
Прошу, в цей час знайди дорогу,
Яка до мене приведе.