Зачерпну я в долонi небо

Серенити Флавия
Зачерпну я в долоні небо
І наллю у прозорий бокал.
Всиплю зорі туди для тебе,
І додам ванільний туман...
Будуть летіти в бокал комети,
Місячне світло рікою пливти.
Шовком ночі прикрашу коктейль цей
І будеш, милий, ти його пити...