не шедевр

Лисья Нора
від обіймів твоїх залишились синці на тілі.
від неділі
до наступної чортової неділі
я лікуюсь. мені б тільки зменшити кількість отих проміле
у крові. крути-не крути, у теорії все не так як на ділі.
умілі
усі тут. вправні такі аж гидко.
й не п'янющі, а тільки трохи лишень на підпитку.
нецензуру повикидали з загального вжитку.
дорогі мої, ви - не шедевр. ну може тільки до нього примітка.
мітка
на лобі - мішень. і у кожного свій кіллер.
навіть Міллер
не встоїть перед спокусою зняти з такого триллер.
ну зроби ти уже таке, шоб у всіх пересохло в роті.
відкуси і виплюнь шматочок моєї плоті.
то ж для шоу. невротик
засміється і вип'є в воді розбавлений антибіотик.
мій ко-о-отик.
маленький ко-отик. зроби їм усім харакірі.
не хочу дивитись на посмішки дів і валькірій.
їхня віра -
удар по хребту. я не хочу такої віри.
я калікою бути не хочу. і бути не хочу сірим
серед сірих. чужих. німих і беззубих.
не по трубах
я хочу любов, а із губ в губи.
із рук в руки.
із серця у груди.
агов, люди