Где ты, Ричка, где ты, Тюшка, укр

Игорь Кочевых 2
Де ти, Річко, де ти, Тюшко
Где ты, Ричка, где ты, Тюшка

Вірші та музика Ігоря Кочевих
Стихи и музыка Игоря Кочевых

У долині – все у мряці…
Де ти, Тюшко*, де ти, Річко?
З висоти пора спускатись, –
Тільки знизу – ніби нічка.
               
Сонце світить на вершині,
Полонина – на долоні.
Грозові в долині хвилі –
Не розвієш, не розгониш.
               
Де ти, Річко, де ти, Тюшко,
Де ти, хато Гички Ані?
Вже на нас чекають люди, –               
А долина – за дощами!

10.08.2001.               
               
* назви сіл