Нитроглицерин

Вайт Спрайт
Моє тіло має дві сторони,
душа моя також не виняток,
вином я запила весь страх свій і сором,
давай ми помовчимо,
на всякий випадок.

В руці сидить системна голка,
і  ртуть у вени заливає
а я благаю...я благаю!
мила моя,
принеси мені чаю..

Зробити б хоч ковточок нітрогліцерину
підстрибнути
упасти
заснути
залишити
тобою б лише жити..

можливо і зустріенемось лише в рожевих снах,
залиш  лиш присмак цигарок на ледве рожевих вустах...

десь на узбіччі труп Надії,
десь на горищі висить Віра
Любов напилася таблеток
гірких.із сильним побічним ефектом.




10.2009