машина як машина. на укр. языке

Николай Грибков
 І  машина,  як  машина.

І  машина  як  машина,
 і  іскра,  як  горошина,
і  пального  повний  бак,
 і водій  же  не  простак.
Так  скажіть  же,  в  чом  причина,
 не  заводиться  машина?
Сам  прощупав  увесь  дріт,
 аж  на  чолі  випав  піт.
Ізольовані  дроти, 
струм  по  них  повинен  йти.
Добирався  вже  й  до  бака,
 може,  там  "зарита  собака”.
Батареї  повні  струму,
 на  колесах  змінив  гуму,
перевірив  я  гальма,
  ну  а  діла  та  й  нема.
Ой,  не  має  більше  лиха,
 не  гудить  вона  й  не  чмиха,
не  заводиться,  та   й  край,
 хоч  бери  та  й  помирай.
Може,  просто,  для  порядку,
  замінить  одну  прокладку –
між  сидінням  і  кермом?