Ми наодинцi

Рей Райт
Чогось я цей вірш наспівую.

1 куп.

Один з одним наодинці,
в почуттях ми на зупинці.
Краплі сльоз живуть в очах,
там не сухо по начах.
Я з тобою, ти зі мною,
не разом, але з душою.
Ми разом, не наодинці,
дайте щастя по хвилинці.
Будем серце лікувати,
чимось душу зігрівати.
Вже не треба лити сльози,
та не лити ти не в змозі...

приспів:

Лише один дотик, лише один.
Лише одна донька, один лиш син.
Лише одні очі, що сум несуть.
Лише ти єдина, твій голос чуть.

Кохаю, бажаю,
як жити не знаю.
Як жити без тебе -
без тебе не треба.
Ціную, сумую,
як жити міркую.
Страждаю, не знаю,
та все ж я кохаю.

2 куп.

Ти і я - ми наодинці,
вийдеш на моїй зупинці?
Та стіна стоїть між нами,
між далекими світами.
Ми її у двох зруйнуєм,
щастя сОбі намалюєм.
Я тепер лише з тобою,
а з тобою біль долою.
Будем душу розвивати,
чимось розум лікувати.
Витри, люба, свої сльози,
та не плакать ти не в змозі.

приспів:

Лише один дотик, лише один.
Лише одна донька, один лиш син.
Лише одні очі, що сум несуть.
Лише ти єдина, твій голос чуть.

Кохаю, бажаю,
як жити не знаю.
Як жити без тебе -
без тебе не треба.
Ціную, сумую,
як жити міркую.
Страждаю, не знаю,
та все ж я кохаю.