Зоряне небо

Владимир Шубников
Зоряне небо мигатить, посміхається,
Яскравими очима дивлячись на нас.
Темна ніч чорним оксамитом розливається,
Нас приголомшуючи  кожен раз.

Таємні шляхи в міжзірковому просторі
Пронизують  всесвіт і час,
Кличуть у даль, заворожуючи розум. нам
Мандри незвичайні захоплюють нас.

Велике кохання в душі зберігаючи,
Ми с тобою, люба, підемо крізь час.
Кроками твердими без коливаній
Станемо сміливо на Чумацький Шлях.


11.02.2011              ШВД