Забудькувата зима

Наталья Гуркина 2
Розізлилася зима,
Й ну усіх лякати!
Білосніжним покривалом
Землю накривати.
У обійми крижані
Воду закувала,
Чималенькі кучугури
Скрізь понамітала.
Бо вважала, що дітей
Снігом налякає,
Та забула, що малеча
Радо в сніжки грає!