Извлекай, народ, урок

Эбба Фол
                Прем*єр-міністр України М.Азаров нещодавно розповів,
                що доходи на душу населення зросли за рік на 27%.

Цей смішний казкар Азаров
Казку добру розповів,
Що грошей не розбазарив,
Наш на чверть дохід злетів.

Відгукніться, люди добрі,
В кого статок в рік підріс?
Бо заяви вкрай хоробрі,
За брехню би дати в ніс.

Та з дитинства нас навчили,
Казка-брехні! Але натяк:
Що купили - те і з*їли,
Краще треба вибирати.

               
ВАРИАНТ 2 (русский)

                Премьер-министр Украины Н. Азаров недавно объявил, что за 2010 год
                доходы на душу населения выросли на 27%.

«Добрый» сказочник Азаров
Всем нам сказку рассказал,
Что доходы наши за год,
Он на четверть вверх поднЯл.

Отзовитесь, люди, дружно
У кого взлетел доход?
Знать на власть молиться нужно,
Нам за с маслом бутерброд?

Только с детства нас учили,
Сказка – ложь, да в ней намёк.
Что избрали – получили!
Извлекай, народ, урок.