Елхарна, еларна хьуна баркалла

Марти Тамия
Хьан шийлачу ойлано
Б1аьра-хиш 1енош
Хьан хаза-хетаро
Ирсе дог къежош
Хьан туьйра тарделла
Бакъдолчух хийла
Еларна елхарна
Хьуна баркалла
Гуьйренан шедаго
Сингаттам лоькхуш
Б1аьстенан мукъамо
Синх1оттам кхоьхьуш
Сай бакъдерг туьйранах
Хийла тарделла
Еларна елхарна
Хьуна баркалла

***

Твоих мыслей печаль
Наводит на грусть
Твои светлые мысли
Источники счастья
Твою сказку за правду
Однажды приняв
Благодарю
За слезы улыбку
Осенней скрипкой
Расплескалась душа
Весенним мотивом
Нахлынули чувства
Свою правду за сказку
Однажды приняв
Благодарю
За слезы улыбку