Дорогим, женщинам! на укр. языке

Николай Грибков
 Жіночий день-велике свято!
 
Жіночий  день – велике  свято,
початок  справжньої  весни,
усі  думки і  наші  мрії,
про  Вас,  ріднесенькі  жінки!
Жінки – початок  і  майбутнє,
жінки – це  ніжні  почуття,
 жінки – любов  та  незабутня,
жінки – це  радості  буття!
До  Вас,   коханих і  красивих,
до  Вас,  веселих,  трудівниць,
до  Вас  звертаємось  з  любов’ю,
до  Вас  схиляємось  ми  ниць!
Ми  Вас  кохаємо  одвічно,
в  кохання  віримо  завжди,
нехай  збуваються  всі  мрії,
ідіть  успішно  до  мети!
         
    Грибков  Микола Павлович.