мiй bass ти

Леона Вишневська
якби мені хтось дав у руки
потримати на мить твоє вухо,
щоб почути басові звуки
усі ритми,перкусію,стукіт...

якби хтось почепив твоє серце
мені на тендітну шию.
я б порвала мінорну терцію,
на шматки,які потім  зшию.

якби пальці твої на долоні
свою вправність мною озвучили,
відбивали б ритми в агонії
і мене задоволенням мучили...

в джазі виконує роль контрабаса
твоя ненаситна коханка.
я звикаю до неї з часом,
я звикаю до сексу зранку.

якби хтось  мені дав твій голос,
я б до сказу,до болю ним тішилась!
верещала б від щастя в екстазі
а сусіди навколо б вішались.

на стегнах у тебе  дошка з грифом,
там на ньому 20 ладів...
я-акула,що  зуби точить  кораловим рифом
я тебе хочу і я тебе з'їм!

ей!
чувак,ти,мабуть,не проти?
показати мені,де знаходяться струни...
довгі,сталеві,оголені дроти
б'ють моє тіло гарячим струмом.

ти ж автограф залишиш мені на сідниці?
 І потрапить у лузу більярдна куля...
я обожнюю робити натхненні дурниці,

з любов'ю,твоя Юля.