There must be an angel with a smile on her face...

Леона Вишневська
 я твоя вузькоока Йоко Оно-

темноволоса,хтива,розпусна жінка.
ти приріс до канатів мого телефону,
як бамбук до асфальтної стінки.

та й кого взагалі хвилює,
що на початку весняного холоду

ти ріжеш апельсини чи вени,або малюєш...
на полотні мене оголену.

...достатньо тобі мене слинити
соком алое і жартами.
та навряд ти сьогодні зупинишся,
не завершивши картингу.

можеш мені мене пробачити?
таку божевільну й  до біса шалену.
в ліжку з тобою побачимось,

мій чудовий незайманий Ленон.