Уяви...

Леона Вишневська
Не болить?Коли ж ти стала
незрячою?
Я сліпа,я надто довго спала...
та й яке тепер це матиме значення?
Я стопа,поранена жалом
всіх тих змій,що у тебе на грудях
гріють,немов батареї,весь Грудень...
ми отруєні люди.

Я ніколи нічого не бачила.

Багато пила,мало їла,
майже не дивилась телевізор...

Мабуть,я таки народилась незрячою.

замість очей акварельні прогалини.
я,наче акваріум,валіум,прісність
моїх внутрішніх вод втрачена.
і навколишня дійсність сама
обирає
 пункт призначення...
мов зворотній відлік від атмосферного
до паранормального.
свідомість фольгою завернута,
як напівфабрикат.
я сліпа і банальна я...

я-горіх,швидше за все мускат.
залий мене у посудину,
а потім скуштуй...яка ж на смак людяність!