Нат!

Лилит Мазикина
Коли ракирэн "сан шукарны",
мэ отпхэнав "нат!,
сом бутыр шукарны",
и мэ пхэнав чячипэ.

Коли ракирэн "сан пхутькирды",
савапэ мэ "нат!,
сом бутыр пхутькирды",
и на сы хохаибэ.

Коли ракирэн "сан годьвари",
мэ споринав "нат!,
сом бутыр годьвари",
и мандэ нанэ тангипэ.

Коли ракирэн "нэ - ту мэрэс",
дыкхав дро якха "да,
мэ мэрав 'ekdives',
бутыр - мэ сом мэрибэ".

русская версия см. "Нет"