hey, soul sister!

Леона Вишневська
В мені росло,немов в вазонку,
дві кардинально різні жінки.

одна-з м'якої оболонки,
душа її рожевого відтінку.
а інша зачерствіла,ніби
вчорашній житній хліб.
вона не фарбувала губи
була різка і надто груба
їла раз у день і то-в обід...
одна вдягалась завжди літньо,
носила з горобини буси.
обожнювала рис та квітень
і коли після сексу тіло трусить.
інша любила тільки  пальта,
щоб приховати все барвисте,
яке писалось на газетних шпальтах
і заразом-диплом юриста.

одну я зрізала під корінь,

коли вона вплелась у іншу.

напевно,це лікується?Я ж хвора.
в мені живе дві жінки.