Everything burns...

Леона Вишневська
Я більше не можу до тебе торкнутись,
не можу наблизитись,щоб не хотіти
відчути тепло з середини тіла.

Я ж не ламаюсь,а поки лиш гнуся...
накладено вето,щоб ми не зітліли
від терпкості подихів,поцілунків у рот.
примарна іронія гордості,

наврочить біду
й дієслівний зворот
спопелить  віршовані тонкощі.
випалюю на сторінках цитатами
свої надприродні  писемні здібності.
перетни мене гострим екватором,
переконай у моїй потрібності...

Ідіот Прометей!Забери свій пекельний вогонь!

я не здатна ці муки терпіти...

Люди гинуть в обіймах  цілющих долонь,
люди прагнуть горіти,

відмовляючись жити...