вiрш бiлий...

Леона Вишневська
Я замовляла у кав'ярні каву.
мені принесли дві чашки:
одну напівповну,а іншу-напівпорожню.

-Може,будете щось до кави?

-Ні,я п'ю холодну і без цукру.

Очі дивились на чорну гущу і бачили там своє
відображення.
так ошукують людей "коперфільди",які з ними снідають.

-Виберіть карту з колоди і я її знатиму!

Дарма,що передаєте ви всі свої козирі
через чашки,в яких вони відбиваються...
Бо кожна магія-чистої води ілюзія.
Вас всіх так щодня обманюють.

Поранене серце-вдвічі важче,ніж те,
що так і засохло,ніколи не обливаючись кров'ю.