Целувка за обич

Смуглянка
В този ден свещен
за обич отреден
ще те прегърна нежно аз
ще те целуна с много страст.

Ще ми отвърнеш с обич ти,
с усмихнати очи,
с най-сладката целувка,
с най-нежната милувка!

14.02.2011
Софияя, България