Учнi Христа

Людмила Чупико
Ми говоримо, що учні ми Христа,
Та бажаємо завжди за Ним іти.
І здається, ніби істина проста:
А, як в житті учнівства досягти?

Хто має право учнем називатись:
Чи той, хто Біблію завжди читає?
Чи той, хто хоче  Богу покорятись?
Чи, хто Святого Духа в серці має?

Усе оце потрібне учням Божим,
Багато ще чого потрібно нам.
А перш за все – на Нього бути схожим!
Бог Своїх учнів бачить – по ділам!

Якщо ми творимо лиш волю Бога,
Тоді і Дух Святий живе у нас.
У вічне царство приведе дорога,
Життя наше не буде напоказ!

За діло Боже ми готові вмерти,
Ніщо не зможе зупинити нас!
І сатана не в змозі нас пожерти,
Від мук, страждань Бог забере в свій час!

Якщо я учень Божий – твердо знаю,
Що не залишить Бог у боротьбі.
З Христом – всі негаразди подолаю
Та буду з Ним, а не одна в біді!

Я твердо вірю, що Ісус – Спаситель,
Бо Він за мене кров Свою пролив.
Ісус Христос - найкращий наш учитель,
Своєю смертю, Він любов довів!
*
Бажатиму Йому бути подібною,
Та жити тим життям, що Бог навчає.
І, щоб була перед Отцем я гідною,
Ісус Христос мені допомагає.
09.02.06