Щедрий Вовк. укр. яз

Николай Грибков
     Щедрий  Вовк.

Одного  разу,  на  хрестини,
 приніс  Вовк,  Зайцю,  капустину,
“Візьми,  друззяко!”,  Мовив  він,
 зробивши  лагідно  уклін.
“А  то  в  цім  році  неврожай,
 а  в  тебе  діточок  багато.
Одного  разу,  по  весні,
 твого  малого  я  спіймав,
воно  було  худе,  трикляте,
 що  мало  зуби  не  зламав.
Візьми,  візьми,  не  осуди,
 за  тебе  і  твою  сім* ю
      я  так  боюся,
що  капустиною  останньою  ділюся!”
 
Резюме:  Вовків  таких  іще  чимало,
     що  люблять з  Зайця  м*ясо  й  сало.