Добре життя

Николай Грибков
               



















      Добре  життя.

Сидить  маленький  горобчик,
  та  й  цвірінь  собі,  цвірінь,
“от  послухайте – но,  хлопці,
  який  маю  я  курінь.
Другий  поверх,  дві  кімнати,
  газ,  електрика,  вода,
сонце  світить,  у  віконця,
  бузок  у  вікна  загляда.
Он  малеча,  жовторота,
  вийшла  грітись,  на  ганок,
 діточки оті,  що  старші,
  ті  розучують  танок.
Для  дітей  у  мене,  хлопці,
 гарні,  з  пір*я,  подушки,
а  матраси  поробив  я,
  із  пахучої,  трави.
Жити  добре,  жити  гарно,
  діти  ходять  у  садок,
з  ними  разом,  ми  полюєм,
  на  капусниці  ляльок.
Діти  нам  допомагають,
  завжди,  хату  підмітать,
а  коли  відпочивають,
  люблять  пісеньки  співать!”