Наша сучаснiсть

Настя Крадецкая
Поранена наша країна
У серденько прямо,у груди.
Чи для того ми з часу Руїни
Боролись?-Щоб зле було всюди?
І туга бере наше серце,
І вже нам брехня остогидла.
Десь там у глибоке відерце
Влада народ полишила.
І що їм до нашої муки?
І що їм до нашого хлібу?
Хто же простягне нам руки?
Хто ж збереже Україну?
Ніхто.Доки ми не поборем
Лицемірство,зраду і слабкість.
Ніхто.Доки ми не підкорем
Добро,справедливість і честь.