G zlerinin ncille gerekmez

Серж Одесский
Senin g;zel, ;ncille g;zleri k;vr;ml; ka; ve kirpik ;;k ;er;eveli istemiyorum.
Senin k;rm;z;, sulu, e;lenceli dudaklar olmas; gerekmez mi o ;p;;me ve mutlulukla g;l;ms;yor unutulmaz hassasiyet ile.
Neden ben, kucaklama ve dudaklar;n; ok;amak ;t;lenebilen boynunuzu ve omuzlar;n;z;, ihtiyac;m var.
Ben, senin narin ellerini istemiyorum hangi zaman dans, incelikle ve d;zg;n, sonra bir g;zel oryantal m;zik d;vmek i;in lavabo, sonra s;z;l;r ve biz yaln;z zaman, bana sar;ld;.
Neden ben senin g;zel k;z;n g;;;sleri gerekiyor? Sonu;ta, sevdikleri ve bebek beslenmesi i;in yap;lm;;.
Neden mideniz ;nemsemeliyiz ki ;rperir ve d;;;ncelerini dokunuyor parmaklar;m; hafif;e dokunma dermans;zl;k olarak her zaman.
 Ben senin kal;a ve ince bacaklar istemiyorsan;z, onlar muhtemelen ba;kalar;n;n a;l;k g;r;; g;zya;; de;ildir b;ylece dans titrer.
Neden ben senin g;zel sa; gerekiyor?
 Onlar nazik ve heyecan verici ok;a y;z;me ve sen, ve ;;plak bana yakla;;yor konum k;p;kl; size Arap binmek binmek zaman, g;n bat;m;na do;ru u;up v;cut oldular onlar;n g;;l; toynaklar; ile ayg;r, h;zl;, da; nehir, su p;sk;rt;r onu g;;l; jetleri, t;m taraflar;n k;p;kl; elmas Crossing.
Ben sonsuz evrende a;k ritmi ile ;rt;;en, kalbimin ritmi ile mutluluk ;arpar kalbin, ve, gerekmez.
Neden tek ba;;na ya da olur par;alar? bu hayatta Mutlu t;m tamamen yaln;z bana ait olacak yaln;zca olacak!
Ve ben anda olmayacak t;m bu ba;ka ait ne zaman seninle olmayacak. a;k tek ve ger;ek olmal; ;;nk;!
Ve e;er sen iyiysen, ve ba;ka bir ile mutlu olacak ve ben mutluyum.
Ama ben sadece beni yaln;z sevdi;ini biliyorum!
Ve kalbim s;cak ve ben biliyorum, ;;nk; ruh yat;;t;r;r:
;ey nihayet seninle tan;;mak m;mk;n olacak ne zaman - Bu d;nyada tek ve yery;z;nde bu hayat!

2011/03/10 Odessa