Nie potrzebuj twoich oczach biblijne

Серж Одесский
Nie chc; swoje pi;kne biblijne oczy wrobi; falisty brwi i rz;sy chic.
Nie trzeba mie; swoje czerwone, soczyste, figlarny ustach, z niezapomnianymi czu;o;ci, poca;unki i u;miecha si; rado;nie.
Dlaczego musz; szyi i ramion, kt;re mog; by; prasowane, obj;; i pie;ci; ustami.
Nie chc; twoich delikatnych r;k, kt;re w czasie dance, z wdzi;kiem i p;ynnie nast;pnie wznie;; si;, a nast;pnie opadaj; w rytm pi;knej muzyki orientalnej i trzymaj mnie,
gdy jeste;my sami.
Dlaczego musz; swoje pi;kne dziewczyny piersi?
W ko;cu si; do karmienia niemowl;t i mi;o;ci.
Dlaczego warto dba; o sw;j ;o;;dek, ;e wzdryga si; za ka;dym razem w rozmarzenie my;li i dotyka palcami delikatnie dotkn;;.
Nie chc; mie; biodra i smuk;e nogi, ale wibracje w ta;cu tak, ;e nie s; by; mo;e oderwa; opinii g;;d innych.
Dlaczego musz; swoje pi;kne w;osy?
S; delikatne i ekscytuj;ce pieszczoty twarzy i cia;a, kiedy zbli;amy si; do mnie nagi, i musuj;ce odlecie; do zachodu s;o;ca, Kiedy jedziesz jedziesz w Emiratach ogier, kt;ry z ich pot;;ne kopyta, Crossing szybkie, g;rskiej rzeki, spraye jej silnym strumieniem wody, Sparkling Diamonds na wszystkie strony.
I nie trzeba, a serce, kt;re bije minut szcz;;cia w rytm mojego serca, co zbieg;o si; z rytmem mi;o;ci w ca;ej nieograniczonego wszech;wiata.
Dlaczego to wszystko przez jeden lub cz;;ci?
Happy w tym ;yciu b;dzie tylko wtedy, gdy wszystko b;dzie w ca;o;ci nale;e; do mnie!
I nie b;dzie w tej chwili i nie b;dzie z tob;, gdy to wszystko b;dzie nale;e; do innego. Bo mi;o;; powinna by; jedynym i prawdziwym!
A je;li jeste; dobry, i b;dziesz szcz;;liwy z inn;, i jestem zadowolony.
Ale wiem, ;e kochasz tylko mnie!
I to rozgrzewa moje serce i koi dusz;, bo wiem:
gdy co; w ko;cu b;d; mogli pozna; - jedyny na tym ;wiecie iw tym ;yciu na ziemi!

10.03.2011 Odessa