Из личных записей, з особистих нотаток

Валя Янковская
Мои личные цитаты. Часть 1. Так сказать by Cherry...


1. Життя яскраве, тiльки я - дальтонiк.


2. В наш час кохання стало чудовим виправданням власного егоiзму.



3. Вiйна - дитяча гра дорослих полiтикiв. От тiльки солдатики тут справжнi.



4. В каждом из нас спит ангел и демон. Вопрос только в том, кто спит сильнее.



5. Дати волю емоцiям  - найлегше, а стримати їх i вести себе гiдно в будь-якiй ситуацiї - вияв сильної особистості. Це велике мистецтво!



6. Якщо дiвчина зустрічаеться з чоловіком, що набагато старшиі за неї, то справа тут не в привабливості дівчини, а в комплексах чоловіка. ( окремі випадки )