15. 11 Отче наш

Василий Марценюк
Отче наш на небесах,
Прошу розуму послати,
Щоб земний тернистий шлях
Менi гiдно подолати.
  Прошу,Боже мiй,навчи
  Мене спокiй зберiгати,
  Коли я не маю сил
  На подiї повпливати.
Молю хистом надiлити
I здоров"м для тих дiй,
Де я можу щось зробити,
Чи змiнити хiд подiй.
  Дай кмiтливостi менi
  Скiльки буду в свiтi жити,
  Щоб умiв я  (щоб умiла) дiї тi
  Мiж собою  вiдрiзнити.