Капки акварел-14 Огледало

Борис Калинов
Отсреща- моите очи.
В огледалото –
с годините
резонно потъмняло…
Дотолкова, че
посивелите
от Времето
коси
едва се виждат-
сезонна
радост закъсняла…

***
Снежинка
в прасковените
къдрици,
а Слънцето
все погледа ти
търси…
Парченце огледало-
пръснати искрици,
оставени след
стъпки…
Бързи.

Б. Калинов
16. 03.2011г.
Пловдив
Художник:Марион Болонези. "Зеркало души"