листопадом до нiг

Любовь Козырь
Листопадом  до  ніг 
Осінь,
Хороводить  з  дощем
Вітер,
Розібралась  в  собі  -
Досить,
А  надія  й  крізь  щем 
Світить!
Подарую  тобі
Крила,
І  торкнеться  землі
Небо,
Навіть  в  нашій  журбі  -
Сила:
Все  що  сталось  в  житті  -
Треба.

17.03.2011