це також мине...

Бутенко Андрей
я став мінятись в кращу сторону
коли відчув - щось є між нами,
коли подумав що не просто так
вже не плюєм в очі словами...
я змінюватись став на краще,
щоб гідним бути поруч тебе...
новому бути якось ваще
я краще повернуся з неба
й продовжу всю свою брудну роботу
зганьблю на ніц свою пусту мораль...
це станеться у цю суботу
коли під вечір всяка шваль
позабирається з очей і я,
такий, аж до нудоти чистий,
поїду геть....куди?...хто зна..
поломаний трамвай розсипе небо іскр,
я вийду..щоб по нашим тим піти місцям
що ми з тобою разом проминали
багато зараз би за то віддав
щоб досі тут з тобою розмовляли...
але я став мінятись в кращу сторону,
і ти не та, яку я знав тебе...
тепер здається наче не знайомі вже,
усе проходить...це також мине...


16.03.2011 Львів