я хочу на сцену

Бутенко Андрей
я хочу на сцену
щоб закричати, порвати горло,
плескайте люди!
досить мовчати!
я тут не просто. я тут на довго

я хочу з підвалів
поблище до кисню,
сісти в машину, поїхати в ніццу
і там, не зважаючи на поліцею
пропити всі гроші, проїсти хот доги
і лягти міцно спати десь серед дороги...

привіт, як життя?
що новенького в світі?
не знаєш? чому? деградація мозку?
від чого?
контакт фейсбук скайп і твіттер.
все ясно. бувай.
інтернет відморозки.

життя процвітає, на вулиці дощ
це ж всього навсього дощ! не цунамі!
і навіть не атомна фукусіма...
просто спокійніше мамі
коли її діти сидять тихо в неті,
пролем не мають і їсти не просять
а що з ними станеться потім? відверті
придурки...інтернет відморозки...

я не з таких, я виріс на вулиці,
я хочу в китай де багато тибету,
щоб вчитись спокою,сіли, роззулись,
тиждень в нірвані, без їжі і туалету

а потім на сцену
щоб закричати, порвати горло
плескайте люди!
досить мовчати!
ми тут не просто! ми тут надовго!

17.03.2011 Львів