Про мови... О языках - на укр яз

Николай Грибков
  Про  мови.

Багато  мов  ти  знаєш,
то файна ти  людина,
як  мову  іншу  лаєш,
тоді  ти  як тварина!
Як рідну мову  знаєш
й  всі  мови  поважаєш,
розумна  ти  людина,
земних  висот  сягаєш!
 
     Грибков Микола.