Капки акварел-16. Посоки

Борис Калинов
Посоките-
съдбовни знаци
под небето.
Съществени понятия,
донякъде условни.
Тази, дето
сочи ти сърцето
е Истинската…
Но, често
страдаме си
за което…

***
Скитници са
нашите Души
Страдалници
в изгубена планета.
Вечно търсещи.
Различни –
Умове, тела…
Накрая
изпроводени с една
монета…

Б.Калинов
20.03.2011г.
Пловдив
Художник: Willem Haenraets.