Нiч огорне дбайливо плечi

Галина Недашковская
Ніч огорне дбайливо плечі
Цілунком ніжним губи криє
А може заздрить ночі вечір?
А може він про мене мріє?

Та, мовчазний, знов піде нишком
Ступаючи по зорям тихо.
А я, грайлива, ніжна кішка
Для ночі - щастя, ранку - лихо)

Клубочком місяця пограюсь,
Полащусь об хмаринки ніжні,
А вдень я світ весь пригортаю
І знов тону в бистрині грішній


Чи сон се? Марево? Блукання?
Я в нім живу, люблю, ще мрію!
І доки житиме кохання
Я сему світові радію.