Капки акварел-17. Пролетен цвят

Борис Калинов
Светът сега е
обладан от
Пролетта!
Градините са
прасковено
полудели-
в някакъв дивен 
екстаз!
Ела!
Подай ми
твоята ръка
и нека Любовта
посипе ни със
цветовете
бели…
В полутоновете
приглушени-
само ти…
И само аз!

Б.Калинов
25.03. 2011г.
Пловдив
Художник:Andre Kohn.