Моя земля

Шуваева Ольга
Мій рідний край, моя земля
Оспівана й благословенна!
Що є у серці сокровенне
Для тебе, сонячна моя!
Сади вешневі в білім цвіті,
Між золотистих, буйних нив,
Омиті в хвилях літніх злив –
Нема рідніше в цілім світі.