ЖУЖА детская песенка

Владимир Евтушенко
ЖУЖА

1
Літа весела бджілка
Із квіточки на квітку.
З сестричкою, удвох,
Збирають все медок

Приспів
Жужа, Жужа,
Жу, жу, жу, жу, жу.
Жужа, Жужа,
Жу, жу, жу, жу, жу.

2
Маківки червоні,
Дзвіночки волошкові –
В танок зібрались квіти,
Щоби Весні радіти!

3
Квіточки чудові –
Різнокольорові,
Сонечку всміхаються,
До бджілок нахиляються!