Калина

Георгий 5
Калина, калина
Рідненька дівчина.
Росте у садочку
Вся в білом віночку.
Квітуча, красива,
Струмка, соромлива.
Стоїть у садочку.
Чекає в куточку.
А поруч, у лісі,
Дубочок росте.
Побачить калину,
Серденько замре.
Квітучу калину.
Дівчину свою.
Кохає і вірить,
Що встріне в Раю.
Бо тут на Землі
В них долі нема.
Між ними стоїть
Навколо журба.
І так кожен рік
Стоїть наречена.
Квітуча, красива,
Струнка, обречена.
А поряд, у лісі,
Дубочок стоїть.
Кохає калину.
Серденько болить.

            Георгий5.01.93.11г.