Ясенами у сни

Селена Алимдюл
Я до тебе іду
             через сонячно-терпкії мрії,
Яблуневий туман
              сповиває надії крихкії,
Ясенами у сни
              ти сколихуєш зоряні ночі —
Я ж росою з весни
               пригорнутися хочу …